Tapahtui seuraava virhe:

Ladataan... Loading

Aurora Pyramids

Share |

AURORA PYRAMIDIT – Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla.

Aurora pyramidit (11 kpl) sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta.

Jokaisessa pyramidissa (30 m2) on parivuoteellinen makuuhuone panoraamaikkunalla, pöytätaso ja baarijakkarat, nojatuoli (lisävuodemahdollisuus), TV, pieni keittonurkkaus ja wc / suihku. Lisäksi eteinen vaatesäilytystiloineen.  Varusteluun kuuluvat jääkaappi, vedenkeitin, kapselikeitin, hiustenkuivaaja sekä unimaskit, jotka auttavat nukahtamaan yöttömässä yössä.

Tilava majoitus sopii pariskunnille tai kolmen hengen ryhmille. Pyramidien sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää asentoa optimaaliseksi joko nukkumiseen tai upean näkymän katseluun lasikaton lävitse. Kesäisin voi ihastella keskiyön auringon paistetta, syksyllä näyttäytyvät upeat luonnon värit ja oranssit auringonlaskut, sydäntalvella on pimeä mystinen kaamos jolloin tuhannet tähdet tuikkivat.  Vaikka olemmekin napapiirin yläpuolella, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta pyramidien 360º lasikaton alla asuessa moninkertaistuu mahdollisuus nähdä kuuluisat taivaanvalkeat eli revontulet. 

Pyramidin lasikatto on valmistettu aurinkoenergiaa hyödyntävästä sähkölämmitteisestä lasista, joka sulattaa sen päältä lumen ja jään.  Lämmitetyt lasit eivät hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitävät lämmön tasaisena. Pyramideissa on lisäksi lattialämmitys.  Kesällä hyvä ilmastointi ja selektiivilasit pitävät huolen, että pyramidit eivät tule kuumaksi auringon säteilystä.

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voi ihailla pyramidin lasikaton alla.

Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Pyramidien sängyt ovat lisäksi linjassa magneettisen pohjoisnavan kanssa.  Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa. Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Aurora Pyramidien pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle tai kelkkareitille. Tonttulan Elämyskylässä on ilmaiset parkkipaikat ja sähköautojen latauspiste.

Vain pienen matkan päässä Aurora Pyramideista ovat Tonttulan muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen, tilaussaunat ja muut ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Aurora pyramidit ovat avoinna ympäri vuoden.

Lisäpalveluna ostettavissa aamiainen avotulella joka tarjoillaan läheisellä Revontulikodalla.

Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

 

Lisätietoja sales@hulluporo.fi  tai Puh. 016 6510 500

 

#AuroraPyramids #LightUpYourAura

Zoom +